diumenge, 17 de juny del 2007

El País Valencià més enllà dels tòpics

Edicions Columna ha publicat al mateix temps que L'esquerra independentista avui, el llibre de Toni Gisbert Quan el mal ve d'Espanya. En Toni és un activista polític i cultural de llarg recorregut que ha viscut en primera línia, des d'Acció Cultural del País Valencià la realitat del nacionalisme al País Valencià.

El llibre ens parla de la realitat del País Valencià més enllà dels tòpics i ens fa un anàlisi històric, econòmic, cultural i geogràfic del que dóna tot el País. En Toni acaba recordant que després dels 300 anys d'Almansa i tot i la imatge contradictòria del país, el futur encara és obert. És clar que tot i els recents resultats electorals, del sud encara ens poden arribar moltes sorpreses !

El proper 13 de setembre presentarem Quan el mal a l'Òmnium de Barcelona i, unes setmanes més tard, farem l'intercanvi i presentarem L'esquerra a l'edifici octubre de València.

1 comentari:

Maiol Sanaüja i Soler-Rossell ha dit...

A llegir-se'l!

PS: Canvia el nom del meu enllaç > ara s'anomena "Alfaranja" (ves al meu bloc, hi trobaràs les raons per les quals ho he fet).

http://maiolsanauja.blogspot.com/2007/07/no-em-mateu.html