dimarts, 20 de novembre del 2007

El cafè dels divendres


Aquest divendres esteu tots convidats a la Fundació Pere Ardiaca on farem cafè al voltant de l'Esquerra Independentista avui. Tot i ser a la seu del Partit dels Comunistes de Catalunya, em presentarà el diputat d'ERC i fins fa poc portaveu de les JERC Pere Aragonès.

Dia: divendres 23 de novembre
Lloc: Av. Portal de l'Àngel 42 (Barcelona)
Hora: de 19 a 21

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Company !

M'agradaria coneixer la seva opinió sobre un fet.

Els CJC- Joventut Comunista de Catalunya, aposten per l'exercici efectiu del dret d'autodeterminació del poble de Catalunya.

En quina esfera referida al fet nacional es podria situar als CJC?

Creus que entre l'esquerra independentista revolucionaria i la Joventut Comunista de Catalunya hi ha posicions totalment confrontades?

Moltes Gràcies

Anònim ha dit...

Un pot defensar el dret a l'autodeterminació dels pobles i no ser independentista. De la mateixa manera que es pot defensar el dret a la lliure orientació sexual des de l'heterosexualitat o el dret a la llibertat religiosa des de l'ateisme.

Defensen el dret a l'autodeterminació sense ser independentistes.

Salut i independència!

Roger Buch ha dit...

bé, em sembla que sobretot és un tema de prioritats. Es pot estar a favor de l'autodeterminació però que aquesta no sigui la primera ni la segona prioritat. Mirant el lloc web dels CJC es veu ben clarament que l'aposta primera és per l'internacionalisme. En aquest sentit sempre es trobarà al costat d'una part de l'esquerra independentista en temes com Palestina,Cuba o Veneçuela. De tota manera percebo que l'EI, en ser considerat més antisistema, subratlla també molt més els temes interns antirepressius.

En definitiva, tots els espais polítics fan frontera amb altres i per tant és totalment lògic que hi hagi contactes i relacions a tots nivells.

Salutacions

Anònim ha dit...

Per cert, a més del que he exposat en el segon comentari, el "marc nacional" de la seva actuació no passa de les quatre províncies.

Salut i independència!