divendres, 13 d’abril del 2007

Benvinguts al bloc !

Benvinguts! Aquest és un bloc temporal que neix a finals d'abril de 2007 i que pretén estar actiu com a mínim fins a finals de juliol. Està fet per fer el seguiment del llibre "L'esquerra Independentista avui" que Edicions Columna publicarà a partir del 22 de maig.

En aquest llibre hi trobareu tota la informació sobre l'esquerra independentista actual. És una guia que ens permetrà conèixer una part dinàmica de l'independentisme català. No és un llibre militant però tampoc un llibre acadèmic. Es tracta de fer un repàs prou exhaustiu a una realitat política que va més enllà de les declaracions dels dirigetns als mitjans de comunicació de masses. Veurem quins grups independentistes se situen a l'esquerra d'ERC, quina relació tenen amb les JERC. Veurem les sectorials, els intents de confluència, la relació amb els moviments socials i també com està avui la mobilització independentista.

Més enllà de fer un retrat d'un determinat sector polític, veurem com aquest influencia bona part del nacionalisme català. En definitiva, una guia per conèixer, no pas la història de l'independentisme sinó la realitat d'un moviment, que va canviant i es va renovant generacionalment.

Aquest bloc pretén ser un espai per posar novetats de la sortida del llibre, així com de contacte entre autor i lectors.

Benvinguts !

Roger Buch

1 comentari:

Toni Civit ha dit...

Hosti,tu! Aquest formulari bé podria ser en català, no?
Bé, d'altra banda, moltes felicitats per la publicació del teu llibre. Ja et vaig seguint a Tribuna Catalana, però ara faré un intensiu amb la lectura del teu llibre. Enhorabona i una abraçada! Cordialment,
Toni Civit